Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Amway Home SA8 Універсальний відбілювач 432873

В наявності
Артикул: 432873
510 грн
600 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко

Універсальний відбілювач SA8™ пропонує високоефективне очищення найрізноманітніших тканин і поверхонь з ефектом безпечного для кольорів відбілювання без хлору.

Чому він вам сподобається...

Усім нам хочеться, щоб наш одяг був водночас ідеально чистим, зберігав насичений колір і виглядав як новий незалежно від того, скільки разів ми його прали. Універсальний відбілювач SA8 задовольнить усі ці побажання. У формулі цього потужного відбілювального засобу замість хлору використано кисневий відбілювач, тому вона очищує і при цьому не робить кольори тьмяними.

Вражаюче багатофункціональний, Універсальний відбілювач SA8 ефективно видаляє усі види органічних плям та неприємні запахи з різноманітних видів текстилю по всьому дому, в тому числі з килимів. Окрім цього, застосовуйте Універсальний відбілювач SA8 для чищення стиків кахлів і кухонних стільниць, вкритих ізоляційним розчином, душових кабін, мийок і раковин, дерев’яних стільниць, цементних покриттів, смітників, сміттєвих баків, акваріумів, парканів, навісів і тентів та багато-багато іншого.

Корисно знати…

Дбайливий до кольорів за будь-якої температури.

Підходить для очищення одягу, килимів та інших поверхонь.

Високоефективний засіб, що посилює дію основного прального засобу, видаляючи найстійкіші плями.

Видаляє плями від кави, вина, соків, сліди від домашніх тварин тощо.

У разі замочування надзвичайно ефективний у видаленні стійких плям.

Не застосовуйте для очищення виробів із шовку чи вовни.

Упаковка більш екологічна порівняно з попередньою версією – пластиковою пляшкою.

Формула з 99,5% активних складників є концентрованою та економною у використанні.

Не містить фосфатів, хлору, барвників, Едтк або НТК; усі інгредієнти розкладаються мікроорганізмами.

Не використовуйте разом із хлорним відбілювачем.
 

Властивості:

SA8™ Унiверсальний вiдбiлювач є потужним очищувачем, що посилює дію основного прального засобу, видаляючи найстійкіші плями

Безпечний для очищення кольорових тканин, оскільки замість хлорного використовує кисневий відбілювач

Очищує тканини при температурі від 20°С до 90°C

Якщо його використовувати для попереднього замочування, він надзвичайно ефективно видаляє стійкі плями

Видаляє стійкі плями від чаю та кави з чашок, чайників і кавників і є чудовим універсальним очищувачем

Маючи 99,5% активних складників, є концентрованим та економним у користуванні

SA8 Унiверсальний вiдбiлювач не містить фосфатів, хлору, барвників, етилендіамінтетраоцтової (EDTA) та нітрилотриоцтової (NTA) кислот і розкладається мікроорганізмами.

 

Спосіб використання:

Для посилення дії основного прального засобу додавайте 10 мл під час кожного завантаження пральної машини. Щоб отримати найкращий результат, періть у воді температурою 60°C або вище.

Для попереднього замочування додавайте 5 мл засобу у 2 літри гарячої води. Замочіть тканину на 30 хвилин або довше, а потім періть, як звичайно.

Щоб очистити якусь посудину, наприклад, кухоль або чайник, наповніть їх окропом, додайте 5 мл Універсального відбілювача SA8 та залиште принаймні на годину. Вилийте очищувальний розчин та ретельно сполосніть.

Використовуйте поза пранням як універсальний побутовий очищувач: також ефективно видаляє багато видів плям із різноманітних нетканих поверхонь. Щоб відчистити стільниці, раковини, керамічну плитку тощо, посипте поверхню сухим порошком і ретельно потріть вологою губкою або ганчіркою. Як слід змийте. Щоб очистити від нальоту кавник або чайник, наповніть їх гарячою водою або окропом і додайте 5 мл порошкового засобу. Залиште на годину або довше. Злийте розчин і ретельно сполосніть. Не поєднуйте з іншими відбілювальними засобами для прання.

Для посилення дії пральних засобів, додавайте 10 мл під час кожного завантаження пральної машини. Щоб одержати найкращий результат, періть при температурі 60°C або вище.

Для попереднього замочування, додайте 5 мл засобу у 2 літри гарячої води. Замочіть тканину на 30 хвилин або довше, а потім виперіть, як звичайно.

Щоб очистити чайник або чашку, наповніть їх окропом і додайте 5 мл Універсального відбілювача і дайте настоятись принаймні годину. Потім злийте розчин і ретельно промийте посудину.

Використовуючи як багатофункціональний засіб для чищення стільниць, керамічної плитки, раковин тощо, посипте поверхню сухим порошком і протріть вологою ганчіркою або губкою, потім промийте поверхню водою.

Будь ласка, візьміть до уваги:

Не використовуйте для очищення виробів із вовни або шовку

Не використовуйте разом із хлорним відбілювачем.

Маркування

НЕБЕЗПЕЧНО. При потраплянні в очі викликає незворотні наслідки. Спричиняє подразнення шкіри. Окислювач; може підсилити спалах. Шкідливий при ковтанні. Користуйтеся захисними рукавичками/ захисним одягом/ засобами захисту очей/обличчя. При Потраплянні В ОЧІ: Обережно промийте очі водою протягом кількох хвилин. Зніміть контактні лінзи, якщо ви ними користуєтеся і це легко зробити. Продовжуйте промивати очі. При Потраплянні НА ШКІРУ: Змийте великою кількістю води з милом. Зберігайте подалі від джерел нагрівання/ іскор/ відкритого полум’я/ гарячих поверхонь. - Не курити. Вжийте усіх запобіжних заходів, щоб уникнути контакту засобу з горючими речовинами. У Разі ПРОКОВТУВАННЯ: Якщо вам стало зле, зверніться по медичну допомогу. Якщо знадобиться консультація лікаря, тримайте під рукою контейнер засобу або його етикетку. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Не застосовуйте для очищення виробів із міді або алюмінію.

Бренд  Amway
  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору