Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Чорниця з лютеїном Nutrilite™ 432964

В наявності
Артикул: 432964
1 578 грн
1 857 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

«ЧОРНИКА Плюс ЛЮТЕЇН» Від NUTRILITE™ – Бренда №1 У Світі В Категорії Вітамінів І Дієтичних ДОБАВОК*.

Основна маса рослинної сировини для нашої продукції вирощується, збирається та переробляється на органічних плантаціях Nutrilite™, що пройшли міжнародну сертифікацію. Ми знаємо все про нашу продукцію, починаючи від першого зернятка.

«ЧОРНИКА Плюс ЛЮТЕЇН» – Захист Від СИНЕ-ФІОЛЕТОВОГО Випромінювання Мобільних ЕКРАНІВ

Очі є одним із найбільш чутливих органів людського організму. Потрапляючи на сітківку, світло провокує низку хімічних реакцій, унаслідок чого утворюється нервовий імпульс. Саме цей імпульс відповідає за передачу інформації про побачений очима об'єкт безпосередньо в структури головного мозку. Таким чином ми бачимо навколишній світ.

Еволюція створила потужну систему захисту органів зору. Але, на жаль, перед викликами сучасного світу ця система часто просто безсила. Випромінювання синьо-фіолетового спектру, що походить від екранів моніторів і гаджетів, за своїми характеристиками схоже на ультрафіолет – короткі хвилі з великим обсягом енергії.

Потрапляючи на сітківку, сині промені стимулюють виникнення вільних радикалів G6, які руйнівно діють на чутливі тканини внутрішньоочних оболонок. В результаті в останні роки кількість офтальмологічних захворювань значно зросла, особливо серед дітей та молоді. У складі дієтичної добавки природні компоненти Nutrilite™:

Чорносмородиновий екстракт.

Чорничний екстракт.

Порошок шпинату.

СКЛАД

стабілізатори (мікрокристалічна целюлоза, агар, карбоксиметилцелюлоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза, кальцієві солі жирних кислот, гуміарабік), екстракт чорниці (11,3%), сахароза, кукурудзяний крохмаль, пальмова олія, екстракт чорної смородини (3,4 , концентрат шпинату (3,4%), антивипікаючі агенти (жирні кислоти, діоксид кремнію), екстракт чорнобривців (2,8%), мальтодекстрин, антиоксиданти (аскорбіл пальмітат, суміш токоферолів (з сої), аскорбат натрію, DL-альфа- токоферол), зволожувач (гліцерин), ретинолу ацетат, вода, глазуруючий агент (карнаубський віск).

Дієтична добавка призначена для всіх, хто хоче подбати про здоров'я своїх очей та збереження зору. Особливо рекомендована тим, хто активно користується ноутбуками, телевізорами, смартфонами та іншими цифровими пристроями.

Як брати?

Для дорослих: 2 таблетки на день під час основного прийому їжі.

Тривалість прийому:

30 днів.

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору