Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

g&h GOODNESS & HEALTH™ Живильний гель для душу 441359

В наявності
Артикул: 441359
453 грн
534 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

Кремоподібний, насичений гель для душу, який м'яко очищує й живить шкіру завдяки бамбуковому водному комплексу, отриманим з оливкової олії керамідам і олії білої чіа, залишаючи її м'якою, гладенькою й доглянутою.

М'яко очищуйте й підживлюйте шкіру за допомогою густого кремоподібного гелю для душу з квітковим ароматом, насиченого рослинною користю (Plant-based Goodness).

 

Переваги для вас

М'яко очищає шкіру, не пересушує, залишаючи її м'якою, гладенькою і доглянутою після застосування.

Утворює кремоподібну, насичену піну, яка потішить вашу шкіру і ваші відчуття.

Зволожує шкіру завдяки бамбуковому водному комплексу.

Допомагає підтримувати водний бар'єр шкіри завдяки керамідам, отриманим з оливкової олії.

Помітно живить і захищає здорову красу шкіри завдяки олії білої чіа від Nutrilite™ – одному з найбагатших у природі суперфудів, джерелу фітонутрієнтів та антиоксидантів.

 

Чому він вам сподобається:

g&h Живильний гель для душу насичений рослинною користю (Plant-based Goodness), щоб забезпечити вам натхненне природою очищення шкіри – такі компоненти як бамбуковий водний комплекс, отримані з оливкової олії кераміди і олія білої чіа працюють разом, щоб м'яко очистити й підживити шкіру, залишаючи її гладенькою, зволоженою і доглянутою.

Цей кремовий гель для душу огорне вас фруктово-квітковим ароматом з теплими й солодкими нотами персика і м'якими квітковими нотами ромашки. Натхненні природою аромати g&h Body Care були створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.

З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Спробуйте для себе та своєї родини.

 

Корисно знати…

✔ «Чистий» склад

g&h Живильний гель для душу розроблено відповідно до наших стандартів чистоти засобів для особистого догляду. Це означає, що цей засіб:

НЕ МІСТИТЬ сульфатних поверхнево-активних речовин, штучних барвників, мінеральних олій, фталатів, парабенів і спирту;

зареєстрований Веганським товариством і не містить жодних інгредієнтів тваринного походження та не тестується на тваринах;

дерматологічно й алергологічно протестованийдля зведення до мінімуму ризиків виникнення алергії й подразнень;

підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої.

 

✔ Турбота про довкілля

Біорозкладна формула.

Пляшку на 30 % виготовлено з переробленого матеріалу.

Пляшки g&h підлягають вторинній переробці (за винятком помп).*

100 % електроенергії, необхідної Amway для виробництва продукції g&h, отримується з екологічно чистої енергії вітру.**

✔ Тестування споживачами

За результатами споживчого тестування g&h Живильний гель для душу:

ніжний для шкіри (94 % споживачів);

не залишає відчуття сухості шкіри (92 % споживачів).


Крім того, споживачі погодилися з такими твердженнями:

Цей гель для душу змушує мене почуватися щасливою (щасливим) після душу.

Це підняло б настрій усій моїй родині.

Це було б ідеально для всієї моєї сім'ї!***

 

Ingredients/Склад:

Water/Aqua/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Benzoate, Fragrance/Parfum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyl Methylcellulose, Salvia Hispanica Seed Oil, Polystyrene, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycereth-26, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dextrin, C11-15 Pareth-40, Lecithin, C11-15 Pareth-7, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Poloxamer 331, Ceramide NP, Propylene Glycol, Phytosphingosine, Beta-Sitosterol, Chlorphenesin, Hydrogenated Lecithin, PPG-12-Buteth-16, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

ВОДА, НАТРІЮ C14-16 ОЛЕФІН СУЛЬФОНАТ, КОКАМІДОПРОПІЛУ ГІДРОКСИСУЛТАЇН, ГЛІКОЛЮ ДИСТЕАРАТ, НАТРІЮ ХЛОРИД, ЛАУРОЇЛ ЛАКТИЛАТ НАТРІЮ, НАТРІЮ БЕНЗОАТ, АРОМА, ЛАУРОЇЛ САРКОЗИНАТ НАТРІЮ, ГЛІЦЕРИН, МАСЛО ШИ (BUTYROSPERMUM PARKII), ЛИМОННА КИСЛОТА, ГУАРОВИЙ ГІДРОКСИПРОПІЛАМОНІЮ ХЛОРИД, ГІДРОКСИПРОПІЛ МЕТИЛЦЕЛЮЛОЗА, ОЛІЯ НАСІННЯ ЧІА (SALVIA HISPANICA), ПОЛІСТИРОЛ, ПОЛІКВАРТЕНІЙ-7, ТЕТРАНАТРІЄВА ЕДТК, НАТРІЮ ГІДРОХЛОРИД, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, БУТИЛЕНГЛІКОЛЬ, ГЛІЦЕРЕТ-26, СІК ЛИСТЯ АЛОЕ (ALOE BARBADENSIS), ДЕКСТРИН, C11-15 ПАРЕТ-40, ЛЕЦИТИН, C11-15 ПАРЕТ-7, ОЛИВКОВА ОЛІЯ, ПОЛОКСАМЕР 331, КЕРАМІД NP, ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ, ФІТОСФІНГОЗИН, БЕТА-СИТОСТЕРОЛ, ХЛОРФЕНЕЗИН, ГІДРОГЕНІЗОВАНИЙ ЛЕЦИТИН, ППГ-12-БУТЕТ-16, ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ ПЕРИЛИ (PERILLA OCYMOIDES), ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ БАМБУКУ (BAMBUSA VULGARIS), ВІТАМІН Е (ТОКОФЕРОЛ), ОЛІЯ НАСІННЯ СОНЯШНИКА (HELIANTHUS ANNUUS), КАЛІЮ СОРБАТ, ЦИТРОНЕЛОЛ, ГЕКСИЛ ЦИНАМАЛЬ, ЛІМОНЕН, ЛІНАЛООЛ.

 

Нанесіть потрібну кількість засобу на долоню або безпосередньо на мочалку чи губку для душу.

Масажними рухами збийте в піну, а потім нанесіть на шкіру.

Добре змийте, уникаючи потрапляння в очі.

Основні характеристики

g&h Живильний гель для душу створено на основі корисних рослинних компонентів (Plant-based Goodness), зокрема у складі є:

Бамбуковий водний комплекс. Вода на рослинній основі, виготовлена з бамбука та гліцерину рослинного походження для зволоження шкіри.

Кераміди, отримані з оливкової олії. Особливий тип ліпідів, який допомагає підтримувати водний бар'єр шкіри.

Олія білої чіа, отримана з одного з найбагатших у природі суперфудів. Вона насичена фітонутрієнтами й антиоксидантами, які допомагають помітно живити й захищати здорову красу шкіри. Білу чіа вирощують на сертифікованих органічних фермах Nutrilite™ і фермах-партнерах, що забезпечує безпрецедентну простежуваність «від насінини до шкіри» («seed-to-skin»).

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору