Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Nutrilite™ Гінкго білоба плюс ДГК 432932

В наявності
Артикул: 432932
1 272 грн
1 497 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

Ви помічали, як складно нам буває сфокусуватися на одній справі, довести її до кінця, не перемикаючись на десятки інших завдань, які потребують негайного вирішення? Синдром неуважної уваги – типова проблема для тих, хто живе в епоху надлишку інформації, не дозволяючи собі відключити телефон і хоча б на день відпочити від такого ритму життя. На жаль, напружений графік негативно впливає на пам'ять та витривалість організму. Спеціально для тих, хто відчуває постійні інтелектуальні навантаження та хоче підтримати пам'ять та працездатність, була розроблена дієтична добавка Nutrilite™ Гінкго білоба плюс Дгк. Гінкго білоба - одна з найдавніших рослин на планеті, цілющим властивостям якого присвячені цілі трактати. У медицині сполуки, виділені з листя гінкго, широко застосовують при лікуванні атеросклерозів та розсіяних склерозів, для покращення пам'яті та концентрації уваги. Крім екстрактів гінкго білоба до складу цієї дієтичної добавки входить Дгк (докозагексаєнова кислота) з жиру тунця, яка відіграє головну роль у розвитку можливостей мозку. Тренувати пам'ять та уважність варто у будь-якому віці, а Nutrilite™ Гінкго білоба плюс Дгк стане важливою підтримкою на шляху до здорового способу життя.

Інформація про поживну цінність

Підходить для дорослих та дітей віком від 12 років.

Підходить для діабетиків

Не містить лактози

Переваги

Людський мозок – орган, який споживає 20% всього кисню, що міститься в крові, що робить його дуже чутливим до будь-яких змін, пов'язаних із нестачею кисню.

Саме киснева недостатність (гіпоксія) мозку – часта причина зниження розумової працездатності, ослаблення пам'яті у людей похилого віку. А головний біль, запаморочення, шум у голові та вухах – типові ознаки порушення циркуляції крові в мозку.

З віком, а також при тривалому харчуванні висококалорійною їжею, що пройшла глибоку промислову обробку, відбуваються зміни в судинах головного мозку: вони втрачають еластичність, а в дрібних судинах погіршується циркуляція крові.

Гінкго білоба – унікальна реліктова рослина, у листі якої вчені на сьогодні відкрили понад 40 біологічно активних речовин, деякі з них є унікальними.

Має виражену антигіпоксичну дію, тобто. покращує доставку кисню та глюкози до клітин мозку (нейронів), збільшує ймовірність їх виживання в умовах дефіциту кисню, стимулює пам'ять, логічне мислення, концентрацію уваги, мовні та рухові функції центральної нервової системи.

Позитивно впливає на мікроциркуляцію крові в дрібних судинах організму, а також позитивно впливає на судинні захворювання різного походження.

Зменшує в'язкість крові, склеювання (агрегацію) тромбоцитів, відновлює еластичність судин, тим самим запобігаючи утворенню тромбів.

Сприяє ущільненню судинної стінки, регулює накопичення рідини в навколосудинному просторі як на рівні структур головного мозку, так і на периферії, має протинабрякову дію.

Завдяки вмісту флавоноїдів, які є сильними антиоксидантами, захищає судини мозку, серця та інших органів від руйнівної дії вільних радикалів, тобто. уповільнює процеси старіння та виникнення мутацій клітин.

Знижує рівень холестерину, затримує розвиток атеросклеротичних процесів у великих та дрібних судинах, сприяє покращенню слуху та зору, зменшує запаморочення та шум у вухах.

Має антидепресивну дію: стимулює вивільнення нейромедіаторів (речовин, що сприяють проведенню нервового імпульсу) та уповільнює їхню здатність з'єднуватися з рецепторами нервових клітин.

Покращує кровообіг у нирках, має сечогінну та нефропротекторну дію (захищає клітини нирок від пошкодження вільними радикалами).

Чинить протизапальну, противірусну та імуномодулюючу дію.

Особливість дієтичної добавки Nutrilite Гінкго білоба плюс Дкг полягає в синергічній дії компонентів, що містяться в ній, тобто кожен з компонентів доповнює та посилює дію іншого, чим зумовлює максимально позитивний вплив цієї дієтичної добавки на організм.

Докозагексаєнова кислота (Дкг), що міститься в риб'ячому жирі, одна з найцінніших для здоров'я людини поліненасичених жирних кислот класу омега-3 (ПНЖК) є головним компонентом клітинних мембран. Дгк необхідна для всмоктування та засвоєння жиророзчинних вітамінів А, Д, Е, К, нормальної роботи серця та зниження рівня холестерину в крові. Оскільки ця кислота не синтезується в організмі людини, вона має надходити з їжею. Більшість людей відчувають хронічний дефіцит Дгк, з цим фахівці пов'язують ризики розвитку депресивних станів, розладів уваги, схильності до утворення тромбів та скорочення тривалості життя.

Екстракт готу колу, багатий біологічно активними речовинами та вітамінами групи В, позитивно впливає на мікроциркуляцію крові,стан судин, покращує пам'ять і має антидепресивну та протизапальну дію.

Концентрат біофлавоноїдів цитрусових захищає тканини головного мозку та судин від окислення вільними радикалами та токсичної дії важких металів із навколишнього середовища.

Рекомендується вживати як самостійну дієтичну добавку при інтенсивній розумовій роботі організму, для протидії процесам старіння, профілактично – при проживанні в екологічно забруднених місцевостях і великих містах, при зловживанні алкоголем та промислово переробленої їжею, що містить багато консервантів, барвників та ін. .

Вчені досліджували гінкго білоба, зважаючи на здатність сприяти збереженню когнітивної функції на високому рівні. Дгк виконує корисну функцію підтримки гостроти розуму. Готу-кола —традиційна цілюща рослина, яка допомагає зміцнити та зарядити енергією мозок

Nutrilite™ Гінкго білоба плюс Дгк містить:

Екстракт гінкго білоба

Дгк (докозагексаєнова кислота) із жиру тунця

Готу-кола

Концентрат цитрусових біофлавоноїдів від Nutrilite™

Оливкова олія першого холодного віджиму

Склад (на 1 капсулу, 710 мг): риб'ячий жир з тунця – 274 мг капсулу (еквівалентно 60 мг Дгк – докозагексаєнової кислоти), желатин – 116 мг, оливкова олія першого віджиму – 56 мг, екстракт гінкго білоба – 55 мг, 27 мг, екстракт готу колу – 23 мг, екстракт апельсина – 11 мг, ароматизатор натуральний м'ята кучерява, суміш каротиноїдів. Допоміжні речовини: гліцерин (Е422), жовтий бджолиний віск (Е901), соєвий лецитин (Е322), цукровий відтінок (Е150d). Без ГМО

Рекомендований спосіб вживання:

Дорослим по 1 капсулі щодня під час їжі.

Попередження

Підвищена чутливість до компонентів продукту. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем-дієтологом.

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору