Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Nutrilite™ Глюкозамін з екстрактом босвелії 432930

В наявності
Артикул: 432930
936 грн
1 101 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

Nutrilite™ Глюкозамін з екстрактом босвелії – це дієтична добавка, яка допомагає підтримувати здоров'я, рухливість та гнучкість суглобів.

Усім нам подобається вести активний спосіб життя, але ми також усвідомлюємо, що це може позначитися на нашому організмі. Кожен рух - це випробування для наших хрящів і кісток, а на опорно-руховий апарат припадає особливе навантаження, якщо у вас фізично виснажлива робота або інтенсивно займаєтеся спортом. Крім того, вік і надмірна вага можуть негативно позначитися на здоров'ї ваших суглобів та обмежити діапазон рухів.

Тому регулярні помірні фізичні вправи та добре збалансований «різнобарвний» раціон мають вирішальне значення. Також ви можете подбати про здоров'я своїх суглобів за допомогою дієтичної добавки цільового призначення, що містить глюкозамін – один з компонентів хрящів – і босвеллію, традиційну індійську цілющу рослину, яка століттями використовується в аюрведе і відома своєю здатністю покращувати гнучкість суглобів.

Nutrilite Глюкозамін з екстрактом босвелії – це дієтична добавка, що містить комплекс речовин на основі глюкозаміну гідрохлориду, отриманого з креветок, а також босвелію. Крім того, кожна капсула містить концентрат вишні ацероли, а також концентрат цитрусових з грейпфруту, королівського мандарину та лимону від Nutrilite™.

Глюкозамін природно міститься в організмі людини як компонент хрящової тканини.

Глюкозамін – це натуральна речовина, екстрагована з ракоподібних, в даному випадку – з креветок.

Ця дієтична добавка також містить екстракт босвеллії (Boswellia serrata) для підтримки здоров'я та гнучкості суглобів, вітамін C у формі концентратів вишні ацероли та цитрусових – грейпфрута, королівського мандарину та лимону – від Nutrilite, щоб підтримувати нормальне функціонування імунної системи.

Не містить штучних підсолоджувачів, барвників, ароматизаторів чи консервантів.

Глюкозамін – це речовина, яка у невеликій кількості міститься в їжі та синтезується хрящовою тканиною суглобів, а також входить до складу рідини, що міститься у суглобі, забезпечуючи його рухливість.

Глюкозамін уповільнює активність ферментів, що руйнують хрящ, стимулює утворення гіалуронової кислоти, яка допомагає утримувати воду в суглобовій рідині, змащує суглоби, живить хрящі, надає їм гнучкість, пружність, стійкість до навантажень, сприяє зменшенню болю в суглобах, поліпшенню.

Екзогенний глюкозамін, тобто той, який надходить в організм додатково у вигляді дієтичних добавок, допомагає компенсувати дефіцит ендогенного, тобто внутрішнього глюкозаміну, тим самим уповільнюючи процес «стирання» суглобів та хрящів та розвиток артрозу.

Глюкозамін сприяє відновленню хрящових поверхонь та зменшенню дегенеративних змін у суглобах, тобто уповільнює їх руйнування (характерна проблема для людей середнього та старшого віку).

Босвеллія або ладан, це смола, яка видобувається з ладанного дерева або босвеллії і має природні протизапальні властивості. Вона блокує синтез гормонів, які викликають запалення, зокрема подразнення слизової оболонки шлунка та кишечника, алергічних реакцій та інше. Крім того, босвеллія покращує доставку поживних речовин і кисню до суглобів та хрящів, зміцнює стінки судин та капілярів, що живлять хрящі та суглоби, тим самим прискорює їх відновлення.

Екстракти цитрусових та вишні мають сильні антиоксидантні та детокс властивості, сприяють додатковому захисту суглобів та хрящів від зношування, стирання та запалення.

Вітамін С стимулює синтез колагену в організмі, який є основним білком хрящової та суглобової тканин, забезпечує їх амортизацію та пружність.

Каротиноїди, марганець, магній, цинк та селен захищають клітини суглобів від руйнування вільними радикалами.

Містить глюкозамін, один з важливих компонентів хрящової тканини, екстракт босвеллії, який допомагає зберегти та підтримати здоров'я та рухливість суглобів.

Босвеллія відіграє позитивну роль у підтримці здоров'я опорно-рухового апарату, кісток та суглобів, а також сприяє покращенню функціонування кісток, суглобів та м'язів.

Містить вітамін C, який відіграє важливу роль у формуванні колагену.

Узгоджено Моз України 03.09.2013 № 05.01-14-58/2897/26998. Чи не є лікарським засобом. Перед застосуванням слід проконсультуватись із лікарем.

Склад (на 1 капсулу, 475 мг): глюкозаміну гідрохлорид (з хітинових панцирів креветок) – 250 мг, екстракт босвеллії (Boswellia serrata) – 18,8 мг, екстракт цитрусових (грейпфрут, мандарин, апельсин, лимон) – , екстракт вишні ацероли (Malpighia emarginata, M. glabra, M. punicifolila) – 3,5 мг; допоміжні компоненти: мікрокристалічна целюлоза (E460i), желатин, стеаринова кислота (E570), діоксид кремнію (E551). Містить похідні ракоподібних."

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору