Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Nutrilite™ Вітамін D 432951

В наявності
Артикул: 432951
735 грн
864 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

NUTRILITE ™ − Бренд №1 У Світі В Категорії Вітамінів І Дієтичних ДОБАВОК1

Також Nutrilite™ - єдина компанія, яка виробляє вітамінно-мінеральні комплекси на основі рослинних інгредієнтів1. Основна маса рослинної сировини вирощується, збирається та переробляється на сертифікованих органічних плантаціях Nutrilite™. Ми знаємо все про нашу продукцію, тому що контролюємо її виробництво від самого зернятка.

Значення сонячних променів для організму людини переоцінити неможливо. Саме ультрафіолетові промені стимулюють синтез однієї з найважливіших сполук для реалізації цілого ряду біохімічних процесів. Йдеться, звичайно, про вітамін D.

Цей вітамін просто необхідний для того, щоб підтримувати стан здоров'я на оптимальному рівні. Тому важливо щодня забезпечувати його надходження у встановлених дозах. При дефіциті вітаміну D можуть розвинутись різні негативні наслідки, починаючи від різкої зміни настрою і закінчуючи ослабленням імунного захисту та в результаті розвитком досить серйозних недуг.

Вивчення впливу вітаміну Д на стан здоров'я людини призвело до того, що з кожним роком ми отримуємо все більше інформації про його роль у нашому організмі.

15 мкг/600 МО вітаміну D2+D3

Дієтична добавка містить 2 природні джерела вітаміну D, що забезпечує прекрасне самопочуття, високий життєвий тонус, енергійність та сильний імунний захист.

Джерело D2 – живильні дріжджові гриби.

Джерело D3 – натуральний ланолін.

Як брати?

Для дорослих: щодня, незалежно від їди – 1 таблетка на день.

Тривалість прийому

30 днів.

Харчова (поживна) цінність

СКЛАД

Мальтодекстрин, стабілізатори (целюлоза мікрокристалічна, карбоксиметилцелюлози натрієва сіль тривимірна, гідроксипропілметилцелюлоза), вітамін D з дріжджових грибів 3%, модифікований крохмаль, речовини, що запобігають утворенню грудок і стеження (діоксид кремнію, жирні токоферол), зволожуюча речовина (гліцерин), тригліцериди середнього ланцюга, холекальциферол, глазуруюча речовина (карнаубський віск).

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору