Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

XS™ Напій з електролітами 432944

В наявності
Артикул: 432944
927 грн
1 089 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

XS™ Напій з електролітами допоможе показувати ваші найкращі результати, забезпечуючи збалансовану суміш вуглеводів та електролітів.

 

Чому він вам сподобається...

Правильне «пальне» забезпечує організму кращу витривалість під час фізичних навантажень. «Повільні», «помірні» та «швидкі» вуглеводи плюс п’ять ключових електролітів у складі XS™ Напою з електролітами покращують здатність організму засвоювати воду. Це допомагає запобігти його зневодненню і підвищує витривалість під час довгих фізичних навантажень. Обов’язково беріть його з собою на тренування щоразу, коли вам потрібний тривалий і незмінний високий заряд енергії. Що робить XS™ Напій з електролітами таким особливим – так це його соковитий смак цитрусових, апельсину і лайму, а також комплекс із гуарани, кореню маки та кверцетину, який сприяє більшій ефективності фізичних вправ. Це тріо рослин із Південної Америки містить природні складники, які, на думку науковців, здатні покращувати зосередженість і концентрацію.

 

Корисно знати…

Відновлює в організмі п’ять основних електролітів, які втрачаються з потом під час тренувань. Брак цих електролітів може спричинити судоми у м’язах.

Вуглеводно-електролітичний розчин також заряджає організм під час інтенсивних тренувань, сприяючи його стійкості під час виконання довгих вправ на витривалість.

Підвищує психічну та фізичну витривалість, аби ви могли викладатися на повну тривалий час.

Здатен покращувати зосередженість та концентрацію завдяки трьом південноамериканським цілющим рослинам. Насіння гуарани містить приблизно в чотири рази більше кофеїну, ніж зерна кави. Корінь маки, квіткової перуанської рослини, містить розмаїття поживних речовин, зокрема жирні кислоти та амінокислоти. І нарешті, кверцетин – це флавоноїд, що міститься у харчових продуктах на кшталт помідорів, ягід і броколі.

Розчиніть вміст одного пакетика у 500 мл води для приготування гіпотонічного напою або у 400 мл води – для приготування ізотонічного напою та насолоджуйтесь під час занять спортом.

Основні характеристики

Швидкодіючий та освіжаючий, призначений для вживання під час або після занять спортом для відновлення рідини в організмі, а також як корисний енергетичний заряд

Збагачений потужними складниками та основними електролітами

Найкраще вживати разом з іншими продуктами лінійки XS Sports Nutrition

Спосіб вживання

Розчиніть вміст 1 пакетика у 500 мл води для приготування гіпотонічного напою або у 400 мл води – для приготування ізотонічного напою. Вживайте під час або після тренування.

Вміст кофеїну: 60 мг в одному пакетику.

Додатково нагадуємо про загальну важливість розмаїтого збалансованого раціону та здорового способу життя. Не підходить для вагітних жінок і дітей.

 

Склад

Склад: Мальтодекстрин, декстроза, фруктоза, регулятор кислотності: лимонна кислота, ароматизатор, трикалію цитрат, регулятор кислотності: тринатрію цитрат, карбонат кальцію, гуарана (розчинний сухий екстракт – містить 24% кофеїну), кальцієві солі ортофосфорної кислоти, сіль, карбонат магнію, хлорид калію, карбонат кальцію, пальмова олія, екстракт кореню маки (0,12%), барвник: бета-каротин (E160a), кверцетин (10 мг), підсолоджувач: сукралоза (Е955), вітамін D (холекальциферол).

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору