Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

XS™Протеїновий батончик, карамельно-ванільний смак 432946

В наявності
Артикул: 432946
1 437 грн
1 689 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

XS™ Протеїнові батончики у зручному дорожньому форматі забезпечують нарощування та збереження м'язової маси. Підтримують процес відновлення після тренувань та задовольняють потреби у перекусі.

Що вони вам забезпечують

Сприяють росту м'язів без жиру завдяки комплексу протеїнів (20 г) цільового призначення: м'язам забезпечено стабільне надходження речовин, необхідних для відновлення завдяки протеїнам, що швидко і повільно засвоюються.

Збагачені селеном, що сприяє захисту клітин від оксидативного стресу.

Розроблені як батончики, що не містять нічого зайвого, крім високоякісних інгредієнтів, відрізняються високим вмістом клітковини (50% РСНП) і зовсім не містять доданого цукру: у цьому їх перевага – жодних «порожніх» калорій або «стрибків» рівня цукру в крові

Чому вони вам сподобаються

Якщо я хочу завжди досягати максимуму, я маю вибирати дієтичні добавки, які забезпечують мені необхідні переваги. XS Протеїнові батончики забезпечують моєму організму все, чого він потребує, щоб повною мірою розкрити свій потенціал, саме тоді, коли це найбільше необхідно. Ці нові XS протеїнові батончики покликані підтримувати нарощування м'язової маси після тренувань та пропонуються у зручному дорожньому форматі. Кожен протеїновий батончик містить комплекс протеїнів цільового призначення, забезпечуючи стабільне надходження протеїнів, що швидко й повільно засвоюються - і таким чином довше підтримуючи їх синтез. Збагачені селеном, що сприяє захисту клітин від оксидативного стресу, ці сучасні протеїнові батончики завжди під рукою, коли вам потрібна підтримка, щоб викладатися на всі 100!

Факти для вас

Показуйте найкращий результат на кожному етапі – спробуйте всю лінію продукції XS™.

Основні характеристики

Швидкий та дуже ефективний результат: призначені для вживання після фізичних вправ для прискорення росту м'язової тканини без жиру та швидшого відновлення.

Збагачені дієвими інгредієнтами та основними вітамінами, кожен батончик забезпечує цілих 20 г високоякісних протеїнів.

Також можна вживати як корисне перекушування, коли ви занадто зайняті для повноцінного прийому їжі, оскільки батончики відрізняються високим вмістом клітковини (16,3 г) і зовсім не містять доданого цукру

Карамельно-ванільний смак

Спосіб вживання

Після тренування виберіть XS™ протеїнові батончики, щоб відновити сили надзвичайно смачним і поживним чином. Також скористайтеся ними у насичений справами день як корисним перекушуванням у зручному дорожньому форматі.

Додатково нагадуємо про загальну важливість різноманітного збалансованого раціону та здорового способу життя. Чи не підходять для діабетиків!

склад

Карамельно-ванільний смак: Склад: молочний протеїн, ізомальт-олігосахариди, стабілізатор вологості (гліцерин), олігофруктоза, гороховий протеїн, пшеничний крохмаль, соняшникова олія, мигдаль, какао-масло, ароматизатори (містять молоко), емульгатор (ефіри кислот (E472c)), підсолоджувач (стевіоглікозиди), вітаміни (вітамін В2 (рибофлавін), вітамін В1 (тіаміну мононітрат), вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид), вітамін B12 (ціанокобаламін)), мінерали (селеніт натрію)

  • Новая Почта по Украине (доставка оплачивается отдельно, не включена в стоимость товара);
  • Срок отправления 2-4 рабочих дня;
  • Стоимость доставки от 70 грн. и вище. Залежить от габаритов посылок, тарифов и тарифов логистических служб.

Более подробная информация о доставке

  • Оплата после отмены посылки в отпуск.
  • Оплата на банковскую карту 
Вгору